Financieel administratief medewerker opleiding

Een goede financieel administratief medewerker opleiding

Heb je een goede administratieve medewerker die je wilt laten bijscholen door middel van een financieel administratief medewerker opleiding? Dan zijn er diverse locaties in Nederland waar Fabius deze opleiding verzorgt. Je medewerker wordt goed opgeleid en kan het geleerde direct tijdens de werkuren in praktijk brengen.

De voordelen van een goede financieel administratieve kracht

Binnen een onderneming is een financieel administratieve medewerker van groot belang. De dagelijkse bonnen, facturen en dagafschriften worden tijdig bijgehouden en je kunt er van op aan dat je altijd een goed overzicht van de stand van zaken kunt verwachten. Naast de financiële zaken is je medewerker uiteraard ook in staat om klanten op een professionele manier te verwelkomen en de postzaken af te handelen. De Fabius financieel administratief medewerker opleiding bereidt medewerkers hiervoor op theoretische én praktische wijze op voor. Met een financieel administratieve kracht wordt de boekhouding van je onderneming kant-en-klaar bij de accountant aangeleverd waardoor deze alleen nog de controle handelingen uit moet voeren. Je bespaart hierdoor op accountantskosten en die kunnen op jaarbasis behoorlijk oplopen. Bovendien heb je altijd inzicht in de meest uiteenlopende zaken van debiteuren en crediteuren tot vaste lasten en activa.

De kosten van een financieel administratief medewerker opleiding

Als je besluit om een van de medewerkers bij en/of om te laten scholen tot financieel administratieve medewerker dan kan dat prima bij Fabius Opleidingen. De opleidingslocaties zijn verspreid over Nederland en de opleidingstijden zijn ’s ochtends of ’s avonds na de werkuren. Wekelijks is er een cursusdag en de volledige opleiding duurt 40 weken. Medewerkers die je een cursus laat volgen en die deze zelf betalen kunnen gebruik maken van een belastingvoordeel. Een deel van de cursuskosten kan dan van de inkomstenbelasting worden afgetrokken. Betaal je als werkgever de kosten dan kun je gebruik maken van bepaalde belasting- en/of subsidieregelingen die opleiding van werknemers stimuleren.